*******Oproep geboortefotografie******

geboortefotografie oudewaterBen je zwanger en twijfel je over een geboortefotograaf? Vind je het misschien te duur? Dan ben ik misschien op zoek naar jou….!
De meeste mensen zullen de geboorte van hun kind als één van de bijzonderste momenten in hun leven noemen.
Vaak geven vrouwen na de geboorte aan dat de bevalling als een roes aan hun voorbij is gegaan en dat zij sommige momenten niet meer kunnen herinneren. Met een geboortefotograaf kun je je volledig richten op de geboorte van je baby zonder je zorgen te maken of je iets gemist hebt. Ik fotografeer in principe alles. Hierbij kun je denken aan de steun van de mensen om je heen, de ondersteuning van je partner, de geboorte en eerste ontmoeting van je baby etc.

Tegen een flink gereduceerd tarief (-50%), in ruil voor toestemming voor het gebruiken van beelden voor mijn portfolio, kom ik de geboorte van jullie baby fotograferen en ontvangen jullie een waardevolle herinnering voor later. Dat mag een natuurlijke bevalling of keizersnede zijn.
Een geboorte reportage is heel waardevol maar vraagt veel investering aan tijd, het tarief voor een natuurlijke bevalling is € 750. Het portfolio tarief is € 375 incl. digitale foto’s (excl. reiskosten), dit betekent maar liefst 50% korting.
Het tarief voor een geplande keizersnede is € 450inc. digitale foto’s, deze prijs wordt nu € 225 (excl. reiskosten). Je ontvangt minimaal 100 digitale foto’s.

Voor meer informatie http://www.liannefotografie.com/geboortefotografie

Belangrijk voordat je gaat reageren:
* je bent zwanger en van ongeveer eind feb t/m half april uitgerekend.
* je geeft toestemming voor gebruik van alle foto’s.
* je krijgt een newborn lifestyle fotoshoot gratis t.w.v. € 99,-
* je woont in een straal van max 1,5u uur reizen rond Oudewater ( postcode is 3421 HW )

Neem gerust contact met op voor meer informatie:
liannedekoning@kpnmail.nl

Taggen en/of delen heel graag!!!!!