Newborn lifestyle

De eerste periode na de geboorte is de meest hectische, maar vaak de mooiste periode in jullie leven. Wat is nou mooier dan precies deze periode te laten vastleggen?
Ik fotografeer bij jullie thuis met natuurlijk daglicht, ik gebruik dus geen flitser of lampen. In elk huis is wel een plekje te vinden waar het licht is, maar vraag het mij gerust als je twijfelt. Het liefste fotografeer ik in jullie slaapkamer met een wit dekbed als basis. Ook in de babykamer maak ik vaak foto’s als daar voldoende daglicht aanwezig is.

newborn lifestyle oudewater

Newborn shoot
Ik werk in een rustig tempo zodat de fotoshoot ontspannen is voor jullie allemaal. Er is tussendoor genoeg tijd om te voeden, te verschonen of te knuffelen. Jullie baby geeft het tempo aan en hoeft niet perse wakker te zijn of te slapen tijdens de shoot. Pure beelden, zoals hij/zij is. Er wordt niet geposeerd, maar ik maak een vertellende reportage zonder dat jullie baby verstoord wordt
in zijn/ haar dagelijkse ritme.
Een gaapje, uitrekken, in hun favoriete slaaphouding. Hoe klein ze ook zijn, iedere baby heeft zijn eigen eigenschappen. Ook samen met jullie ligt de prioriteit op het pure plaatje. Geen poespas en poseren, maar zoals jullie zijn. Dat wil je herinneren voor later. De beste periode voor een fotoshoot is tussen de 2-6 weken.

Afspraak voor een fotoshoot gemaakt, en nu?
Nadat je de newbornshoot heb gereserveerd ontvang je van mij een F.A.Q waarin je handige tips krijgt. Ik noteer de uitgerekende datum in mijn agenda en probeer daar rekening mee te houden in mijn planning. Zodra je bent bevallen neem je contact met mij op voor het maken van de definitieve afspraak. Wil je last minute een newbornshoot reserveren omdat je misschien al bevallen bent? Het kan zijn dat ik last minute toch nog een plekje vrij heb, dus mail mij gerust.

Na de fotoshoot
Binnen 48 uur ontvangen jullie een preview en factuur in je mailbox. Na ongeveer 2 weken zijn de foto’s klaar. Je ontvangt een mailtje met een link naar een afgesloten online gallery. Hier kunnen jullie de foto’s alvast rustig bekijken of kiezen afhankelijk van het gekozen pakket. Er is altijd een mogelijkheid om een ander pakket te kiezen of producten extra te nemen. Bij het luxe en deluxe pakket mogen jullie zelf de foto’s kiezen van het harmonica boekje en sleutelhanger. Na jullie keuze ontvang je na 2 weken een pakketje in de brievenbus met hierin de USB, harmonica boekje en sleutelhanger.
Investering
Alle prijzen zijn inclusief nabewerking
De foto’s worden zorgvuldig na bewerkt en jullie krijgen minimaal 40 foto’s te zien.

De prijzen zijn exclusief reiskosten vanaf 10 km en eventuele parkeerkosten,
De reiskosten bedragen vanaf 10 km € 0,35 per km vanaf postcode 3421 hw (retour)
Let op: Betaling van de fotoshoot geschiedt middels factuur na de shoot, maar voor levering van de foto’s.

Prijzenlijst voor alle lifestyle fotosessies

  • 1uur fotografie
  • Volledige nabewerking
  • 5 digitale foto's via download link
  • Extra bestand €10.99
  • Max. 2uur fotografie
  • Volledig nabewerking
  • Volledige fotoselectie ( minimaal 40 foto's ) op USB
  • Eigen beveiligde gallery
  • 10% korting op volgende reportage

Bewaren