Lifestyle

Spontaan, ongedwongen en puur. Dit zijn mijn uitgangspunten tijdens het maken van foto’s bij een lifestyle fotoshoot. Elke fotosessie is uniek en zorg ik jullie je op je gemak voelen tijdens een fotoshoot. Ik maak gebruik van natuurlijk daglicht en natuurlijke omgeving. Er komen dus geen flitsers, lampen of achtergronden aan te pas. Een lifestyle fotoshoot vind daarom ook plaats bij jullie thuis of op een mooie locatie ergens buiten. Een plek waar jullie je fijn en prettig voelen. Dit kan een locatie zijn waar jullie graag komen, maar ik heb zelf ook ideeën.

lifestylefotografie oudewater

Kind & gezin shoot
Kinderen kunnen geen uur “stil” zitten en braaf doen wat er gezegd wordt, dus spelenderwijs foto’s maken geeft leuke foto’s. We wandelen samen een stukje en eigenlijk hebben jullie nauwelijks het gevoel dat jullie gefotografeerd worden. Mijn doel is in ieder geval, unieke en spontane foto’s waarbij jullie helemaal jullie zelf zijn. Ik leg graag ook bijzondere momenten vast zoals je kindje in de draagdoek of als je kindje borstvoeding krijgt. Welke leeftijd je kindje heeft maakt niet uit hierin, elke leeftijd heeft iets unieks.

Zwangerschapsshoot
Wat is er een mooier moment voor een fotoshoot dan het laten fotograferen van je zwangere buik. De meest ideale periode voor deze fotosessie is tussen de 32e en de 36e week van de zwangerschap. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van hoe je je voelt en hoe je zwangerschap verloopt. We maken foto’s op een buitenlocatie of bij jullie thuis. Ik maak foto’s van jou alleen, maar ook samen met je partner en eventuele kinderen erbij.

Draagdoeken
Ik ben een groot fan van draagdoeken. Wil je graag ook foto’s met je favoriete draagdoek is dit in elke vorm van lifestyle shoots mogelijk. Ik kan foto’s maken van je zwangere buik met een draagdoek, maar ook tijdens de newbornshoot of een gezinsshoot. Alles is mogelijk.

Afspraak voor een fotoshoot gemaakt, en nu?
Nadat we de afspraak hebben gepland ontvang je van mij nog wat handige tips bijvoorbeeld qua kleding. Mocht het weer op de dag van de fotoshoot slecht zijn dat we niet kunnen fotograferen dan gaan we alsnog naar binnen of verplaatsen wij de afspraak naar een andere dag. Dit geldt ook voor als er iemand ziek is.

Na de fotoshoot
Binnen 48uur ontvangen jullie een preview en factuur in je mailbox. Na ongeveer 2 weken zijn de foto’s klaar. Je ontvangt een mailtje met een link naar een beveiligde online gallery. Hier kunnen jullie de foto’s alvast rustig bekijken of kiezen afhankelijk van het gekozen pakket. Er is altijd een mogelijkheid om een upgrade te doen of producten extra te kiezen. Bij het luxe en deluxe pakket mogen jullie zelf de foto’s kiezen voor het harmonica boekje en sleutelhanger. Na jullie keuze ontvang je na 2 weken een pakketje in de brievenbus met hierin de USB, harmonica boekje en sleutelhanger.

Investering
Alle prijzen zijn inclusief nabewerking.
De foto’s worden zorgvuldig nabewerkt en jullie krijgen minimaal 40 foto’s te zien.

De prijzen zijn exclusief reiskosten vanaf 10 km en eventuele parkeerkosten.
De reiskosten bedragen vanaf 10 km ( enkele reis ) € 0,35 per km vanaf postcode 3421 HW.

Let op: betaling van de fotoshoot geschiedt middels factuur na de shoot, maar voor levering van de foto’s.

Prijzenlijst voor alle lifestyle fotosessies

  • 1uur fotografie
  • Volledige nabewerking
  • 5 digitale foto's via download link
  • Extra bestand €10.99
  • Max. 2uur fotografie
  • Volledig nabewerking
  • Volledige fotoselectie ( minimaal 40 foto's ) op USB
  • Eigen beveiligde gallery
  • 10% korting op volgende reportage

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren