Gezinsshoot in Den bosch

lifestylefotografie oudewater

Al eerder had ik dit gezellige gezin voor de lens.  De eerste keer mocht ik Joyce tijdens haar zwangerschap op de foto zetten, ze was op dat moment nog niet bezig met het kindje in haar buik in verband met de zorgen voor haar dochter. De zwangerschaps fotoshoot was echt een momentje om even met het kindje in haar buik bezig te zijn. Ik ontmoet het hele gezin weer tijdens een newborn shoot van hun prachtige zoon Diede. Wat een heerlijk ventje. Helaas wil Marc ook deze fotoshoot niet op de foto. Groot is dan ook de verrassing dat Joyce mij mailt dat ze graag als gezin op de foto willen inc. Marc! We plannen een datum vooruit en ik bespreek dat het makkelijkst is dat ik naar hun in Den Bosch kom. De trouwfoto’s zijn op het station gemaakt en ze vinden het erg leuk als wij daar nu wederom wat foto’s maken. Het weer is prachtig en aangezien Joyce en Marc vlakbij het centrum van Den Bosch wonen besluiten wij daar in een parkje nog verder wat foto’s te maken. Bedankt voor jullie Brabantse gezelligheid!

lifestylefotografie oudewater lifestylefotografie oudewater lifestylefotografie oudewater

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren