Algemene voorwaarden

Betaling
U krijgt 48 uur na de fotoshoot een factuur. Deze dient binnen 14 dagen voldaan te zijn. Levering van de foto’s is na betaling. Beide partijen – fotograaf en klant- hebben het recht om de samenwerking maximaal 1 week voor aanvang van een fotoshoot kosteloos te annuleren.
Bij ziekte verwacht ik dat u binnen 2 weken een nieuwe afspraak maakt.
Neem je geen contact meer op na het maken van de afspraak, of kom je niet opdagen op het afgesproken tijdstip dan zal ik een bedrag van 45,00 in rekening brengen.
In het geval van geboortefotografie een boekingsreservering van 30% van het totaalbedrag als annuleringskosten.

De verzending
Vanaf het moment dat liannefotografie het pakketje in de brievenbus heeft gedaan ben ik niet meer verantwoordelijk voor het pakketje,
Liannefotografie stelt zich niet verantwoordelijk voor niet of te laat bezorgde USB sticks door de bezorgdienst.

Aansprakelijkheid
Liannefotografie stelt zich niet verantwoordelijk voor ongevallen tijdens een fotoshoot.
Liannefotografie stelt zich niet verantwoordelijk voor het leveren van minder of minder goede foto’s dan normaal door omstandigheden als (onverwachts) slecht weer of kinderen die niet op de foto willen. Liannefotografie zal het volledige bedrag van de shoot in rekening brengen.

Promotie en Publicatie
Liannefotografie heeft de vrijheid om foto’s van de fotoshoot te gebruiken voor promotie van liannefotografie.
Na de fotoshoot zal er op Facebook een foto van de shoot geplaatst worden, dit dient als reclame en het werven van nieuwe klanten. Mits bij reservering is aangeven dit niet te willen.
Commercieel gebruik van de foto’s door de klant ( verkoop, gebruik in commerciële publicaties, zakelijk gebruik etc. ) is alleen toegestaan met voorafgaande toestemming van de fotograaf.
Blog
Liannefotografie schrijft na de shoot een blog, hierin vind u een kort stukje tekst en wat foto’s. Ook hiervoor geldt, wilt u dit niet geef dit dan bij reservering aan of tijdens de shoot.

Auteursrecht
Het auteursrecht van de foto’s is van liannefotografie. De foto’s mogen niet zonder akkoord van liannefotografie gepubliceerd worden. De foto’s mogen niet worden bewerkt, bijgesneden etc.

Naamsvermelding
Als de foto’s gebruikt worden om bijvoorbeeld op Facebook te laten zien, moet er ten alle tijden naamsvermelding bij staan. Vermelding van de naam en website van de fotograaf (Lianne de Koning www.liannefotografie.com) bij publicatie ( online en offline ) van de foto’s is verplicht.

Te ontvangen product. De klant ontvangt na afloop van de fotosessie:
Basis. Binnen 48uur preview en factuur. Na betaling van factuur ontvangt klant binnen 14 dagen een link naar een afgesloten online gallery met minimaal 40 foto’s met logo en watermerk Deze foto’s zijn niet geschikt voor afdrukken. Na keuze van 5 foto’s door klant ontvangt klant binnen 7 dagen deze zelfgekozen 5 foto’s digitaal via wetranfer. Fotoshoot is inclusief BTW en exclusief reiskosten. Binnen een straal van 10 kilometer om Oudewater heen worden er geen reiskosten gerekend.

Luxe. Binnen 48uur preview en factuur. Na betaling van factuur ontvangt klant binnen 14 dagen een link naar een afgesloten online gallery met minimaal 40 hoge resolutie beelden met logo via Pixieset. Krijgt klant binnen 3 weken via de post het pakketje met daarin een USB* met alle foto’s hierop inclusief bewerking zonder logo, Inclusief BTW en exclusief reiskosten. Binnen een straal van 10 kilometer om Oudewater heen worden er geen reiskosten gerekend.

* De USB wordt bij ontvangst eigendom van de klant.